Veelgestelde vragen over "Website en portaal"

Waar vind ik de auto's die u op voorraad heeft?
Al onze voorraadauto's zijn te vinden op onze website. Prijzen zijn alleen beschikbaar als u bent ingelogd.
Kan ik regelmatig worden geïnformeerd over uw aanbiedingen via e-mail?
Ja, natuurlijk kan dat. Meld u a.u.b. aan voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd up-to-date blijft over onze nieuwe voorraad, highlighted auto's en speciale aanbiedingen.
Ik zoek een specifieke auto (merk of model), maar ik kan hem niet vinden op uw website. Kan ik u opdracht geven deze auto voor mij te vinden?
Als het gaat om een groot volume, kunnen wij uw aanvraag verwerken. Neem contact op met uw verkoopexpert om dit te bespreken.
Biedt u ook gebruikte auto's aan?
Ja. Op de overzichtspagina voorraad kunt u het filter ‘Gebruikte auto's’ aanvinken om onze voorraad gebruikte auto's te bekijken.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten voor het klantenportaal. Wat moet ik doen?
Klik op de knop ‘Uw wachtwoord vergeten?’ op de inlogpagina.
Hiermee geeft u toestemming uw gegevens te gebruiken om u op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen van Network4Cars