menu

Network4Cars voldoet aan AVG regelgeving

Network4Cars voldoet aan AVG regelgeving

Per 21 mei 2018 heeft Network4Cars alle vereiste stappen doorlopen om te voldoen aan de meest recente EU-regelgeving met betrekking tot databescherming.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese verordening met betrekking tot databescherming en privacy voor alle individuele burgers van de Europese Unie (EU) en de Europese Economische Ruimte (EER). Deze verordening regelt ook de overdracht van persoonsgegevens naar gebieden buiten de EU en EER. De AVG is met name erop gericht om personen zeggenschap te geven over hun persoonsgegevens en om de regelgeving voor internationale ondernemingen te vereenvoudigen door de regels binnen de hele Europese Unie te standaardiseren.


“Wij zijn er trots op dat wij de interne procedures hebben afgerond om te voldoen aan de AVG. Behalve aan interne procedures en dataverwerking werkt Network4Cars met verschillende externe partners om gegevens van klanten op te slaan dan wel te verwerken. Om te waarborgen dat klantgegevens worden verwerkt volgens de AVG-regels hebben alle partners van Network4Cars die klantgegevens voor Network4Cars opslaan en/of verwerken een verklaring omtrent gegevensopslag en -verwerking ondertekend om te voldoen aan de AVG-vereisten."

 

Ti interessa come lavoriamo?

Ulteriori informazioni sul nostro processo per gli ordini, fase per fase


Anche interessante per te

Questo tipo di omologazione dei veicoli scadrà nel 2020
31-3-2020
Proprio come ogni anno, il 2020 è pieno di regole commerciali. Una di queste regole legali è la data di scadenza dell'omologazione dei veicoli.
Tendenze automobilistiche attese da tenere d'occhio nel 2022
21-1-2022
Mentre diamo il benvenuto al 2022, diamo un'occhiata a ciò che si prevede accadrà nell'industria automobilistica.
Confronta facilmente i modelli di auto.
07-9-2020
​​​​​​​Sul nostro sito abbiamo più di 300 auto in stock. Inoltre, puoi anche visualizzare già le auto in entrata. Confronta facilmente le versioni dei modelli di auto.
Network4cars è conforme a gdpr
21-5-2018
Con effetto dal 21 maggio 2018, Network4Cars ha completato tutte le fasi necessarie alla conformità con i più recenti regolamenti UE in materia di protezione dei dati personali.
Registrandoti, concedi il permesso all’uso dei tuoi dati per essere informato delle novità e delle offerte di Network4Cars