We sturen u een e-mail met een link
?
Inschrijven Nieuwsbrief

Uw multimerken auto importeur en exporteur

Network4Cars is een snel groeiend bedrijf dat actief is in de internationale autohandel. Wij handelen grootschalig in nieuwe- en jong gebruikte auto’s. Onze klanten zijn autobedrijven, huur- en autoleasemaatschappijen. Onze missie is hen te voorzien van actueel aanbod. De juiste auto's op het juiste moment. In de internationale autobranche zijn vraag en aanbod altijd in beweging. De enige constante factor in deze dynamische markt is uw constante vraag naar nieuwe of bijna nieuwe auto’s. Wij kennen de internationale markt voor het inkopen en verkopen van auto’s als geen ander.
Onze medewerkers verzamelen overal ter wereld data die we analyseren en verrijken. We zien trends vanaf het moment dat ze ontstaan. Zo kunnen we altijd een exacte match maken tussen vraag en aanbod. Dankzij onze online serviceportal heeft u 24/7inzicht in het actuele aanbod en de status van uw bestelling. U weet altijd waar uw auto’s zijn, zonder dat u daar verder iets aan hoeft te doen. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijfsvoering terwijl wij alles voor u regelen.
Missie

Missie

In onze corporate film leggen wij onze missie uit. Klik hier om de video te starten.

Visie

Visie

De meest innovatieve , betrouwbare en onafhankelijke groothandel, toonaangevend in Automotive

Kernwaarden

Kernwaarden

Network4cars staat voor transparante communicatie, flexibiliteit en heldere afspraken. Dat noemen wij zorgeloos zakendoen.

In de spotlight

  • Mercedes-Benz GLC 250d 4Matic
  • Coupe
  • Diesel
  • Automatische versnellingsbak
  • 5 deurs
Mercedes-Benz GLC 250d 4Matic
Super
Deal

Service in uw eigen taal

Al sinds de oprichting is onze slogan "We speak your language".  En voor onze medewerkers is dat méér dan een slogan. We stellen namelijk hoge eisen aan de kennis en ervaring die onze medewerkers hebben van de internationale autobranche. Maar daar blijft het niet bij. Al onze inkoop, verkoop en servicemedewerkers spreken meerdere talen. Samen kunnen wij u altijd bedienen in uw eigen taal. Dat is onze belofte aan u. En ook dat maakt voor u het verschil.

Overal op de site ziet u bij onze mensen taalvlaggetjes. Zo kunt u direct zien welke medewerker uw taal spreekt.

Doet u uw zaken, dan zorgen wij dat u kunt beschikken over de juiste auto's, op de juiste plaats en op het juiste moment. En natuurlijk altijd tegen een scherpe prijs.

Wij spreken uw taal
Door onze jarenlange ervaring kennen wij de wereld van de autohandel als geen ander. Wij spreken vele talen en u spreekt altijd met iemand die verstand heeft van de business.

Telefoon+31 (0)252 740 726

Nederlands English Polish